Ma simt singur in camera mea. Doar vocea ta artistica se aude din computerul meu. Afara e liniste deplina. E trecut de miezul noptii. Eu nu pot sa dorm. Melodia ta o ascult in continuu. Nu ma pot satura de glasul tau ce patrunde in inima mea si-mi trezeste dorinte de iubire si de trairi in doi, tu si eu. Plange sufletul in mine cand imi inchipui ca noi doi ne iubim si ca suntem fericiti ca ne avem unul pe altul. Realitatea insa e alta: tu cu altcineva, iar eu cu singuratatea. As vrea sa mai privesc spre cer. Dar este innorat si nu vad nicio stea. Privesc pozele tale de pe internet. Ochii tai albastrii sunt ca doua stele de o rara frumusete. O lacrima cade pe obrazul meu. As vrea sa ma iei in bratele tale si sa-mi spui ca nu sunt singur, ci ca te am pe tine la bine si la greu. As saruta gurita ta scumpa si mult iubita de mine. Mi-ar fi de ajuns sa te vad zambindu-mi cu dragoste si sa ma alinti cu drag. Nimic altceva n-as mai dori in viata mea pe viitor. Doar tu esti dorinta ce-mi macina sufletul, iar timpul se scurge repede in defavoarea mea. Pierd timp in singuratate si dor. Visez si visez mereu pana la sfarsit. Altceva ce pot sa mai fac? N-am putere sa ajung la tine si nici tupeu sa-ti arat cat de mult te iubesc. Sunt convins ca tu nu m-ai iubi cu adevarat. Lumea pe care o doresc nu este din lumea asta. Este o lume creata de mine asa cum mi-o doresc, dar din pacate n-o pot trai si-n realitate.

                    Trec anii si stiu ca voi ajunge si la sfarsitul vietii mele. O sa ajung si in acea zi cand nu voi mai fii parintii mei in viata. In acele clipe foarte grele tu n-ai sa stai alaturi de mine. Cand voi deveni orfan de mama si tata, singur ma voi plimba printre oameni straini si nepasatori, singur fara protectia ta si fara speranta ca nu sunt al nimanui de tot, ci ca te am pe tine la bine si la greu. Atunci ma voi simti mai singur ca niciodata. Cat am sa traiesc, voi lupta sa supravietuiesc si sa fac fata tuturor relelor si ispitelor ce ma vor inconjura si vor incerca sa ma doboare. Acum ma duc la somn. Cu gandul la tine pune capul pe perna si voi adormi, obosit de prea mult visat la tine si la iubire. 

                    

                        Tu cu vocea ta mi-ai facut inima scrum. M-ai pus sufletul pe jar si ard de dorinta si iubire. Vreau sa-ti simt buzele tale fierbinti, vreau sa ma saruti indragostit de mine si sa-ti doresti si tu sa locuim impreuna si sa fim un cuplu inconjurati de iubire si respect. Bratele tale as dori sa ma cuprinda si sa-mi soptesti la ureche ca tu ma iubesti si ma vei ocroti de suferinta, dezamagire si de tot ce este rau pe pamant. Nici eu n-as fi mai prejos si ci-as demonstra cat de mult te iubesc si cat insemni de mult pentru mine. Te-as apara cu toata fiinta mea de tot necazul si tristetile ce vor sa te cuprinda. 

                         Imi place sa ascult glasul tau. Vocea ta imi alina sufletul si ma linisteste, izgonind de la mine pesimismul si singuratatea ce ma apasa greu pe suflet. Trupul tau as vrea sa-l simt langa mine, fara haine, daruindu-mi senzati de fericire nocturna si fierbinte ca de vara insorita. Orice teama si frica s-ar risipi daca tu ai fi alaturi de mine si m-ai iubi cu adevarat. M-as rataci in privirea ta dulce si m-as lasa coplesit de mangaierile tale fine ce m-ar face sa nu mai doresc nimic de la viata. 

                         Noaptea se lasa peste oras ca o plapuma neagra ce acopera soarele, lasand doar luna si stelele sa apara pe cerul stins. Eu plang cu privirea spre stele si ma gandesc la tine. Oare tu iti dai seama cat de mult te iubesc? As face orice pentru tine. 

                         Am incercat sa te uit, am vrut sa accept singuratatea ca pe un eveniment normal din viata mea. Nu am reusit. Tot mai mult te doresc si vreau sa scap de singuratate. Inima mea nu mai rezista. E lovita crunt de vise desarte ce ma ranesc enorm de mult. Arde sufletul in mine, iar tu de ce nu esti aici sa ma stingi cu saruturi si imbratisari? Ma tavalesc sub limbi de foc ce mi-au cuprins si inima ce bate tot mai agitata de dorul tau. 

                         Acum privesc spre cer. E noapte tarziu. O stea aproape ca se pierde in negura marginii cerului de gheata. O privesc intens pentru ultima data. Aproape ca a disparut. Asa este si speranta mea. Aproape ca a disparut si ea. Nu stiu cum o sa am parte de tine. Te iubesc mult si as vrea sa te sarut. Dar n-am cum. Te doresc. Cu drag Costin.

Intr-un colt de lume
Bat doua inimi nebune
Tu si eu suferim din iubire
Dragostea a ramas doar o amintire
 
Orgoliul ne-a despartit
Reciproc ne-am ranit
Lacrimi si dureri m-au cuprins
Fara tine sunt un om trist
 
Mi-e dor de privirea ta cea dulce
Sufletul meu se autodistruge
Am ramas singur pe drumul vietii
Pasii mei se ascund sub voalul cetii
 
Nimeni nu ma poate vedea
Cand eu privesc trist spre o stea
Nimeni nu va afla
Cat de ranita e inima mea

                    S-a facut noapte. Luna a aparut pe cer in gloria ei de imparateasa a boltei ceresti, inconjurata de supusii ei, stelele, ce stralucesc mandre de propria lor stralucire. Eu ma plimb pe strada agale cu muzica in mp3-ul nelipsit de langa mine. Ascult o melodie de-a ta. Vocea ta imi da senzatia ca nu sunt singur, desi stiu ca ma amagesc. Oftez. Ma opresc din plimbat. Privesc spre stele cu gandul la tine. O stea cade din cer. Aerul cald de afara imi provoaca somnolenta. Dar nu ma poate birui somnul. Merg mai departe. Sunt singur cu gandurile mele. Imi imaginez ca tu esti alaturi de mine si nimeni si nimic nu ne poate desparti vreodata. Imi este greu ca tu nu esti langa inima mea sa fim impreuna, sa-mi mangai fruntea cu palma ta catifelata, iar c-un sarut pe frunte sa-mi alini sufletul trist, dovedindu-mi ca ma iubesti din toata fiinta ta. 

                     Ma intorc acasa. Pe drum spre casa aud o soapta la urechea mea. Opresc melodia si ascult mai cu atentie. Abia auzita soapta, imi spunea ca trebuie sa sper si sa cred ca tu vei fi al meu intr-o buna zi. Era speranta care imi aducea aminte ca ea exista. Eu trebuie doar sa astept si sa cred ca noi doi vom fi impreuna. Daca nu aici pe pamant, atunci in lumea de dincolo, unde vom fi vesnic unul langa celalalt. Eu mi-as dori sa te stiu langa mine aici pe pamant. Vreau sa gust din buzele tale dulci, vreau sa simt atingerea ta cand imi mangai obrazul, vreau sa gust din trupul tau tanar si nelinistit, ce ma provoaca la pacat. Eu vreau sa fac dragoste cu tine. Sufletul meu e plin de patima si foc cand sunt cu gandul la ochii tai. Te doresc in viata mea pentru totdeauna iubirea mea scumpa si neimplinita.

                Am vazut o stea cazatoare. Cerul senin plin cu stele este ca o mantie deasupra pamantului. Tu si eu imbratisati, priveam pierduti spre cer. Eram aproape un singur trup si-un singur suflet.  Amandoi eram cu gaturile amortite de atata stat cu ochii la cer. Putin ametiti ne-am privit in ochi cu un usor zambet de satisfactie sufleteasca. Ne-am sarutat. Buzele noastre au explodat, cand s-au apropiat intre ele, de atata arsita si patima ce se acumulase intre timp. Ma simteam iubit si ocrotit. Nimeni si nimic nu mai conta pentru mine. Nu mai aveam depresii, frica, panica si nu mai eram cu gandul la moarte sau alte nenorociri. Tu erai scutul sufletului si trupului meu dornic de tine. Ne-am sarutat mult si calm. Incepusem sa plutesc de fericire. Aveam in suflet o doza enorm de mare de iubire, iar ochii tai albastri imi luasera mintile de tot. Nu mai puteam sa gandesc decat fericire, iubire, dragoste si asternuturi fierbinti unde ne asteapta doar pe noi doi.

                 M-ai luat in bratele tale. Ai fugit cu mine intr-un loc pustiu sub cerul liber ca de obicei. M-ai asezat jos, iar tu ai venit peste mine. M-ai invaluit cu trupul tau sub care ma simteam iubit si-n siguranta. Ma priveai nesatul si dornic sa ne facem de cap. Hainele au disparut ca prin magie de pe noi. Amandoi dezbacati simteam cum focul patimilor trupesti a izbucnit dintr-o data in trupurile noastre flamande de iubire. Ardeam la propriu sub trupul tau frumos si tanar. Gemeam sub tine de fericire. Simteam ca traiesc cu adevarat. 

                  Dupa cateva ore ne-am potolit. Ne-am imbracat si am plecat spre casa dupa frumoasa aventura pe care am trait-o in doi sub cerul instelat. Te iubesc iubirea mea si nimeni nu ma va putea desparti de tine. Nimeni nu va reusi sa ma faca sa te insel. Esti sensul vietii mele. Tu esti steaua mea pe cerul meu intunecat. Tu ai reusit sa-mi luminezi cerul si strada mea incercate de negura singuratatii. Voi ramane impreuna cu tine la bine si la greu oricat de grea ar fi viata si apreciez orice clipa traita in doi. Te sarut si te iubesc. Al tau si numai al tau Costin.

                    Ascult melodiile tale. Nu pot sa ma satur nicicum de vocea ta. De ce nu esti tu iubitul meu? Eu as ramane numai cu tine pentru totdeauna la bine si la greu. As lupta pentru iubirea noastra, ca sa ramana vesnic aprinsa in orice moment si-n orice loc am fi amandoi separat sau impreuna. M-as alinta langa trupul tau frumos si as privi in ochii tai zi si noapte fara sa ma satur.
                    Dimineata cand ne-am trezi, mi-as dori sa-ti dau un pupic dulce ca sa te pot trezi si te-as lua in bratele mele facandu-ne un singur trup si un singur scop: IUBIREA! M-as lasa purtat pe val cand as simti mangaierile tale pe fruntea mea si as lasa mintea mea sa aiba numai fantezii de tot felul pe care le-am pune in practica in doi, tu si eu. 
                     As vrea sa mergem de mana pe strada, pe munte, in excursii si peste tot unde am calatorii impreuna fericiti. Toate aceste clipe le-as strange buchet si le-as pune in glastra amintirilor frumoase prin care noi doi am trece. Ti-as mangaia obrazul cand tu ai fi nefericit si trist pentru o problema anume. As fi alaturi de tine mereu. Tu esti visul meu ce-mi trezeste dorinta de a trai frumos si pana la capat. 
                     Ma simt trist ca tu nu esti langa mine acum. Realitatea este alta. Nu pot sa schimb soarta vietii mele. Universul este prea puternic si doar el decide ce va intampla cu viata mea. Eu sunt neputincios. Am puterea doar de-a visa la noi doi si atat. Nimic mai mult. Se apropia noaptea. Si aceasta zi isi va spune adio, facand loc noptii de neagra catifea, brodata cu stele si Luna sau cusuta cu nori pufosi si intunecati. Depinde cum va fi vremea. Iar o noua zi va spune ,,bun gasit oameni, scularea, ca Soarele a rasarit, e un nou inceput de a merge la servici sau oriunde aveti nevoie sa mergeti fiecare dintre voi'' . 
                      Timpul trece, iar anotimpurile se schimb intre ele rand pe rand. Viata nu sta in loc, ci se consuma si ea odata cu trecerea anilor. Pierd timp mult si n-am apucat sa te vad macar. Dar daca te-as vedea as fi secerat de durere sufleteasca undeva uitat in spinii nepasarii tale fata de mine. Stiu si simt ca tu nu m-ai uibi, pentru ca nu sunt la nivelul calitatilor tale de artist adevarat si sigur te-ai rusina in fata publicului alaturi de mine, la brat.
                       Mai bine raman cu visele mele acolo unde tu nu ma ranesti si nu ma faci sa sufar ca tu nu m-ai iub. In visele mele de noapte alba tu ma iubesti si esti alaturi de mine mereu si mereu. Imaginatiile mele frumoase cu noi doi se repet in fiecare noapte sub privirea martora a stelelor si a Lunii cu fata ei palida. Razele ei aurii mangaie chipul meu inundat de lacrimi si suspine. Dor de tine si dorul de a fi iubit si ocrotit imi spinteca sufletul in mai multe bucati si-mi rupe inima in doua. E cumplit de greu cand te indragostesti cand nu trebuie si de cine nu trebuie. Acum voi deschide cutia cu imaginatii si voi crea din nou povesti de dragoste intre noi doi. Stiu ca am luat-o razna. Dar asta sunt eu. In altcineva nu ma pot schimba. Intr-un om nou nu ma pot transforma. Voi fi acelasi pana la sfarsit. Voi fi eu Costin.
                        Vocea ta imi alina sufletul, dar in acelasi timp provoaca dureri inimii mele ce ma stinge incet dar sigur. Nu pot sa ajung la tine. Nu pot sa simt iubirea ta. Acum ascult o melodie pe care o canti impreuna cu altcineva. Ma doare ca nu ascult doar vocea ta. As fi vrut sa am si eu calitati si talent la cantat. Ca sa cantam tu si eu in duet multe melodii de-ale tale. Dar sunt blestemat sa simt doar tristete, nu iubirea si mangaierile tale ce pot sa-mi aduca linistea de care eu am atata nevoie. Nimeni nu ma poate ajuta sau sa ma vindece de boala sufletului: SINGURATATEA. 
                        M-ai lasat singur sub un cer intunecat cu stele negre si umbre sinistre pornite cu razboi impotriva mea. Un print al intunericului ma inconjoara cu manie si ura. Vrea sa-mi distruga visele si speranta ca intr-o zi te voi avea pe tine in viata mea. Aproape ca a reusit. Nimeni nu poate sa-mi inteleaga durerea si ceea ce simt. Nimeni nu ma vede, pentru ca sunt invaluit de intuneric aspru si dur prin care nu poti patrunde cu privirea. Sunt blocat intr-o lume in care nu este si locul meu. 
                        Aripile sufletului sunt frante si sangerate de dezamagire si lacrimi de dor. Un venin intunecat se revarsa asupra dorintelor mele facandu-le imposibil de realizat. O parte din mine a murit odata cu desteptarea mintii mele, din vise la viata reala si realizand ca de fapt noi doi nu vom fi niciodata impreuna. Un nor de lacrimi s-au pornit din ochii mei si curg necontenit. O lacrima dintre miile de lacrimi a cazut pe poza ta. Poza ta a absorbit-o, a secat-o lasand doar o pata ca o ultima amintire din mine. 
                        Anii trec si nu stiu ce se va mai intampla pe viitor cu mine. Unde voi ajunge si unde voi sfarsi? Cand voi fi la ultima suflare a mea vreau sa-mi aduc aminte de tine asa cum te stiu acum, tanar, frumos, cu ochii albastrii si cu vocea ta de aur ce mi-a rapit inima si mi-ai tinut prizonier sufletul intre vise si sperante desarte. Dar daca as fi fost langa tine oare cum ar fi fost viata mea? Ar fi fost frumoasa sau si atunci as fi suferit din cauza ta? 
                        De ce de multe ori ne ranim unii pe altii cu cuvintele grele, cu gesturi urate si infidelitati ce mai mult provoc rani si aduc intuneric in suflet si stres multe luni intregi. De multe ori ne amagim ca va trece totul si ca va fi bine in viitorul apropiat. Am ajuns sa cred ca viata pe care o traim aici pe acest pamant nu este decat un razboi neintrerupt, pentru supravietuire, pentru iubire, sperante si viitor mai bun alaturi de cei dragi noua. De multe ori castigam o lupta, dar nu si razboiul. Razboiul cu viata si necazurile le castigam numai cand vom fi la sfarsitul calatoriei noastre pe acest pamant. Doar atunci vom birui sau vom fi biruiti. E foarte dureros cand pierzi lupta de a castiga iubirea persoanei iubite sau cand cineva din apropiatii tai se duce pe alt taram de lume mult prea devreme, iar noi nu putem sa-l oprim. 
                        Noi ar fi trebuit sa apreciem fiecare clipa alaturi de persoana iubita, chiar daca pe moment nu-ti dai seama ca timpul trece mult prea repede. E cumplit si foarte dureros sa traiesti in minciuna si suferinta provocata de dragostea care ar trebui sa te faca fericit. Stii iubire neindeplinita ca eu as vrea sa am parte de multe clipe frumoase alaturi de tine? Si nu numai, chiar si-n necazuri si suferinte as vrea sa-mi traiesc viata langa tine. Nu degeaba se zice la bine si la greu impreuna vom fi. As vrea sa am amintiri. Si bune si rele. As vrea. Timpul trece, dar amintirile raman.

Căutare site


Mi-e dor de tine

 
           Astazi, in data de 23/07/2016, tu te-ai suparat pe mine. Pentru ca, eu am aratat altui baiat, pozele cu noi doi. Da! Am fost vinovat. De ce oare? Iata raspunsul! Am fost gelos si am vrut sa-l fac sa te lase in pace, ca sa fi numai al meu. Dar, mai tarziu mi-am dat seama, ca tu nu poti sa ai sentimente puternice de iubire pentru mine si nici nu te pot obliga sa fi al meu. Mi-ai demonstrat, de atatea ori, ca nu ma vrei, nu ma doresti langa inima ta. Dar, am refuzat sa cred si sa vad. Mi-ai demonstrat (de exemplu) prin faptul ca nu-ti place sa faci poze cu mine. Ai facut mai mult obligat. Nu te-ai simtit fericit. Dar, pe alt baiat l-ai lasat sa puna o poza cu voi doi pe facebook. Chiar i-ai dat like si ai lasat un comentariu. Ai fost fericit. Daca esti fericit cu altii, de ce ai vrut sa ma cunosti? De ce??? Acum mi-este dor si mi-e greu fara tine. Tu habar nu ai, cat de fericit am fost, cand am fost impreuna. Incepusem sa ma ingras si eu putin. Sunt prea slab. Acum, am slabit prea mult... 
           Mi-ai lasat doar amintirile si o durere mare in suflet. Am crezut, ca am gasit si eu omul cu care sa fiu impreuna si sa simt, ca nu sunt singur si ca ma iubeste cineva si pe mine. Pentru o luna si 10 zile, cat am stat la tine acasa, am stiut cum e sa fi fericit, nu singur... mangaiat, dorit si iubit... dar toate astea au fost pentru un moment. Toate clipele s-au dus, au disparut. 
         ,,Fosnetul amintirilor'', ma trezesc, cateodata, noaptea, facandu-ma sa plang de dorul tau. O simfonie de soapte, ma ranesc, din nou, lasand un gust amar si dureros. Simfonia cuvintelor tale. Soaptele tale le aud din nou in mintea mea. Nu pot sa te uit. Esti tot ce mi-am dorit de la viata. Te iubesc si te voi iubi mereu pana la sfarsitul vietii mele. Chiar si dupa moarte te voi iubi. Iubirea este un izvor nesecat. Sper ca tu sa ma ierti si sa nu ma urasti vreodata. Stiu ca te-am suparat, dar nu am facut nimic cu intentie rea. Esti omul sufletului meu. Te iubesc cu sinceritate. Cu respect Costin, baiatul tau.

© 2015-2022 Costin Ellis

Creați un site gratuitWebnode