Sustin Telekom
 
           Bine te-am gasit! Sustin Telekom. De ce? Iata motivele. Folosesc si eu serviciile mobile ale Telekom, la cartela prepaid. Am un telefon, care are doar 2G/3G. Am semnal 3G, in zona deci o duc bine. Cu oferta N5, chiar pot suna pe oricine in lume. Cum reusesc sa sun? Simplu! Am descarcat aplicatia Groove pe telefon si am, gratuit, numar de mobil de America. Cu aplicatia Groove, primesti un numar de telefon mobil, din America. 
           Avantaje Groove: ,,ai numar de mobil american si te poate suna oricine, daca are numarul tau de mobil in agenda. Suni gratuit alte numere de mobil, daca sunt asociate aplicatiei respective''.
           Dezavantaj: ,,Nu poti suna si alte numere de fix sau mobil, din alte tari, daca nu ai credit disponibil''.
           Avantaj Telekom: Ai mb-ti de internet, chiar si la viteza 3G. Semnalul este destul de bun, la mine in zona. Minute nationale, din plin, pe care le poti utiliza sa suni si catre numere de mobil sau fix din America.
           Dezavantaj: ,,Nu ai minute si catre Belgia (exemplu) sa suni numere de mobil. Dar, daca vrei sa suni pe cineva drag, poti sa descarci aplicatia Groove direct de pe telefonul tau mobil, din Goolge Play. Atat tu, cat si persoana cealalta, trebuie sa aveti aplicatia instalata si telefonul conectat la net. 
           Acum, iti este mai usor sa suni, chiar, daca nu ai minute internationale mobil spre o anumita zona de pe planeta. 
           Daca ai cartela Telekom, iti recomand sa reincarci cartela de aici, deoarece, primesti gratuit, maxim 2GB de net, fara sa platesti in plus. 
           In cazul, in care, nu-ti este de folos, optiunea N5, mai ai alte oferte cu pret mai mic. Ai optiunea T3, pentru numai 3 euro. La aceasta optiune, primesti 300 minute nationale/internationale fix(Europa) si internationale mobile/fix (America si Canada). Pentru a avea acces la optiune trimite sms cu textul T3 la 123 sau la *100# cu un apel, dupa care urmezi instructiunile.
 

Telekom.ro

Căutare site


© 2015-2022 Costin Ellis

Creați un site gratuitWebnode